Ev Temizliği

Uzman Temizlik Ailesi olarak ev temizliğinde %100 müşteri memnuniyetini sağlamak ilk hedefimizdir.

 Temizlik hizmeti çok göreceli kavram olup bizleri diğer temizlik firmalarından ayıran en önemli fark ise eğitimli temizlik personel ekibimiz, hızlı ve bilinçli hizmet anlayışımızdır.

 Ev temizliği için önce evin yüksek alanlarının tozu ve var ise örümcek ağları temizlenir. Daire temizliği için odada bulunan dolaplar ve benzeri eşyalar ahşap temizleyici ile silinir. Doğru yer ve doğru kimyasal ile çalışmanız gerekecektir. Ev Temizliğinde sırasıyla dolaplardan sonra cam önleri başta olamak üzere boyun ve bel hizasında yer alan eşya veya armaturlerin tozları alınır. Uzman Temizlik ekibi olarak sırasıyla önce odalar bu sistemle temizlenir ve sonra mutfak alanlarının temizliğine geçilir. Mutfakta bulunan dolap yüzeyleri eşyanın cinsine uygun temizlik kimyasalları ile silinir.

Uzman Temizlik Ekibi olarak wc ve lavaboların temizliği ve dezenfekte işlemi yapılır. Ev temizliği en uzak noktadan başlanarak kirliden temize doğru devam eder.

Evet bildiğiniz gibi  hizmet sektöründe %100'lük bir garantiyi  kimse veremez. Göreceli olan temizlik sektörü Uzman Temizlik ailesi ile en azından  daha kurumsal, kaliteli ve çözüm odaklı çalışamalar sergileyip müşteri odaklı çalışmaktadır.

İletişim
Ev Temizliği